Rubber base gel

Wat is een base coat? Het is belangrijk om altijd rubber base gel op je nagels aan te brengen. Een base coat houdt de kunstnagels weg van je natuurlijke nagels. Deze zijn altijd bezorgd over de kneepjes van het vak bij het aanbrengen van een nagellak. De base coat behoedt ze voor chippen. Ook is er weinig anders dat u kunt doen om ze te beschermen tegen beschadiging als gevolg van uitgaan of haast hebben.

Wat is top coat? De top coat is precies wat het zegt. Het is datgene dat je aanbrengt om je nagels te beschermen. Terwijl de base coat ze beschermt tegen chippen, de top contamineert het hele oppervlak. Je kunt voor de top coat van alles kiezen, van doorzichtig glazuur tot hagelslag.

Wat is een nagel Tech? Het is de persoon die uw nagels polijst, vorm geeft en vijlt. Een nagel Tech repareert ook je nagels als ze gebroken zijn. U kunt leren om nagel Tech bij uw plaatselijke salon of online.

Soorten gels Er zijn verschillende soorten gels in de wereld van nagels art. Je hebt acryl gels, filmĀ  en gel verbeteringen. Elk type gel heeft zijn eigen leisteen van toepassingen.

Acryl gels worden beschouwd als de sterkste van de drie. Hoewel zij duurzaam zijn, zijn acrylgels gevoelig voor afschilferen en breken. De hoeveelheid hitte die in hen wordt gebruikt is ook vrij schadelijk. Gelukkig zijn acrylgels gemakkelijk te repareren. Je hoeft alleen maar wat lijm op de gekraste plek aan te brengen en je kunt een clip of een verlengstukje aan je nagels bevestigen.

Film Gel Dit is een soortgelijk product als acryl. In plaats van een massief stuk gel, heb je een fijn gaas van verf dat zich aan je nagels hecht.

Gels of versterkingen zijn iets minder sterk dan acryl, maar ze geven een mooie look en houden. Het is het beste voor degenen die natuurlijke nagels hebben die gemakkelijk te laten groeien zijn.

Wat moet je zoeken in een Gel:

– Voorzichtig aanbrengen. Hoewel gels sterk zijn, kunnen ze gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Je moet altijd vermijden om je nagels zelf te lijmen en te knippen. Er zijn veel gelvrije snelle fix methodes online beschikbaar.

– Vermijd irritatie. Het aanbrengen van gel op basis van snelle fix nagels kan zeer irriterend zijn. U moet de bijgevoegde instructies zorgvuldig lezen om domme fouten te vermijden.

– Junkies overdrijven vaak met hun producten, en als je niet oppast kun je je nagels en/of je gezondheid ernstig beschadigen.

– Neem de tijd. Er is geen haast bij het krijgen van een fantastische manicure. Een overhaaste bevrediging is een trefzekere manier om uw investering te beschermen en uw nagels te ontsieren.

– Kies een salon met goede pedicureprofessionals. Om een salon te vinden die uw zaak waardeert en waar u gemakkelijk met de vakmensen kunt communiceren, moet u er een vinden met goed opgeleid personeel dat aan al uw wensen tegemoet zal komen.

– Ter bescherming moet u altijd rubberen handschoenen dragen. Er zijn handschoenen die speciaal zijn ontworpen voor elke activiteit die nodig is bij het aanbrengen van de gel.

Nu je weet hoe je de perfecte nagel gel technicus te vinden en hoe je je nagels voor te bereiden, zodat elke gel applicatie zal soepel verlopen, heb je alles wat je nodig hebt om klanten te geven precies wat ze willen.

 

Lees meer:
Gellak bestellen
Nagelgroothandel