Kapsalon Leiden

Een barbier is een persoon die zich bezighoudt met het knippen van haar, het scheren van baarden en het trimmen van baarden. barbiers zijn ook chirurgen en bloedverdunners. Kappers zijn chirurgijns op het gebied van de chirurgie, de dermatologie en de bacteriologie.

Kappers zijn ook artsen. Hun hoofdtaak is het reinigen van baarden en snorren, en het scheren van haar op een manier die het gezicht van de persoon verbetert. Barbiers zijn verplicht zich te melden bij het plaatselijke ziekenhuis en zich bij te scholen om verder dienst te kunnen doen.

Normaal gesproken zal een kapper geen geneeskunde beoefenen. Dit kan dienst doen als een verpleegster of arts massagetherapie of chirurgie beoefent.

Kappers zijn niet zonder aansprakelijkheid. Zij kunnen geen medische behandeling geven en geen acupunctuur toedienen. De beperking in een kappersbehandeling is te vinden in de beperking op remedies. Een barbier heeft geen medische opleiding; hij kan geen medicijnen voorschrijven en geen acupunctuur toedienen. Hij is echter wel bedreven in de kennis van hoe het haar moet worden behandeld. Van een herenkapper wordt verwacht dat hij de mannelijke lichaamsbouw behandelt, maar hij is niet opgeleid om vrouwelijke remedies te geven.

Het is wenselijk dat de barbier de nadruk legt op de tevredenheid van zijn klant, aangezien een klant die ervoor kiest naar een barbier voor mannen te gaan, dan iemand die thuis blijft, ontevreden kan zijn over het resultaat, zowel over de methode als over het product zelf. De barbier moet de vaardigheden hebben om uit te leggen, te verklaren, te analyseren en te onderwijzen.

Als de kapper geen praktiserend arts is, of niet is afgestudeerd aan de medische faculteit, kan het zijn dat hij niet gekwalificeerd is om de diensten die hij aanbiedt uit te oefenen. Sommige staten eisen dat kappers een medische licentie moeten hebben om hun beroep te mogen uitoefenen. Als een kapper geen dergelijke vergunning heeft, of als hij niet is gekwalificeerd in het uitvoeren van medische behandelingen, is het mogelijk dat hij geen massagetherapie├źn beoefent, voordelen Extensieve medische kennis zonder voldoende opleiding, begrip en training is riskant en kan leiden tot schadelijke resultaten.

Het is wenselijk dat de man die een herenkapsalon bezoekt, enige ervaring heeft in het verlenen van gunsten. Hij moet ook enig idee hebben van de geschiedenis van de salon, de procedures en de werkwijze. Hij zou bijvoorbeeld moeten weten of de salon een duct tape-test heeft om te bepalen welke kanalen haren dragen, en welke te vermijden. De resultaten van de ducht tape-test worden naar de fabrikant van het product gestuurd voor garantie. Als de resultaten niet rechtstreeks naar de fabrikant worden gestuurd, kunnen ze beschikbaar zijn in de kapperszaak.

Hij moet ook enig idee hebben over welke styling chemicali├źn te gebruiken en wat hun negatieve effecten zijn. De chemische samenstelling speelt een grote rol bij de misbruikte stoffen die als bescherming uit het apparaat zullen komen. Hij moet weten of het apparaat is uitgerust met veiligheidsvoorzieningen, en hoe het moet worden omzeild of gedemonteerd. Op een apparaat dat op kinderen is gebruikt, kan bijvoorbeeld een waarschuwingslabel zijn aangebracht dat de consument waarschuwt voor het feit dat kinderen een elektrische schok hebben opgelopen!

Als de man ooit een kapsalon voor vrouwen bezoekt, zal hij meestal merken dat de stylisten goed vertrouwd zijn met het bespreken van de positieve en negatieve aspecten van elk haarproduct en van de geschikte behandeling voor elk haartype. De meeste salons hebben hun eigen behandelingsapparatuur die zij op klanten gebruiken. Zelfs als de salonapparatuur rechtstreeks bij de fabrikant wordt gekocht, zal het salonpersoneel u monsters van de producten ter overweging kunnen geven en zelfs advies voor u hebben over het beste product voor uw specifieke haar- en hoofdhuidtype.

Tenslotte is een nagelstudio een plek waar vrijwel alles mogelijk is, omdat de omgeving uitnodigend is en het aanbod genereus. Nagelsalons bieden in principe dezelfde service als uw kapsalon, maar het personeel heeft meestal meer opleiding en ervaring in het voorzien in uw behoeften, en kan ook extra diensten aanbieden zoals manicure en pedicure, en stres verlichtende behandelingen.