kapsalon

Een barbier is een persoon die zich bezighoudt met het knippen van haar, het scheren van baarden, en het trimmen van baarden. Hij is de persoon die scharen, föhns, en jassen ophangt voor anderen om te dragen. barbershop als term is afgeleid van het beroep van het knippen van haar voor anderen, zoals in barbershop. De barbershop is ook de winkel waar geschoren wordt. Mannen gebruiken een barbershop voor het scheren van bepaalde delen van het lichaam, b.v. het scheren van de rug, het scheren van de benen, het scheren van de buik en de dijen.

kapsalon– bar- bleu- haarsnijden- kapsel uitvoeren

De kapsalon is de plaats waar het scheren wordt gedaan. De meeste kappers doen hun werk in een schoonheidssalon, waar ze ook andere diensten verlenen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en manicures. De meeste kappers in de VS zijn ook kapper.

Volume

Een kapper heeft meestal 3 of 4 stoelen. Eén stoel is voor de klant, één voor de kapper en één voor de klant. De kappersstoel is de belangrijkste stoel die de kapper gebruikt tijdens het knipproces. De meeste kapperszaken hebben aparte stoelen voor mannelijke en vrouwelijke klanten.

verdiensten- uitrusting- gereedschap- chemicaliën- scheermesjes/scheergel- schaar- kam- borstels- kammen

Uitrusting

Elke kapper heeft een ander soort uitrusting. Sommige kappers rusten stoelen uit met trekapparaten, “stokjes” genaamd, die het haar uit de haren trekken en van het lichaam van de klant weghouden. Andere apparatuur wordt gebruikt voor informeel trimmen. De kammen en borstels worden gebruikt voor het trimmen van de formele stijl. De planken worden gebruikt voor het opbergen van de gereedschappen die voor het knippen van het haar worden gebruikt. De bedden worden gebruikt om de klant te masseren voor het knippen. De vloeren zijn het ontsmettingsmateriaal.

Wrijven

Elke kapper heeft een specifieke manier om de rug van de klant te wrijven. Sommige kappers wrijven de rug gewoon door hun handen onder de kin te plaatsen en druk uit te oefenen. Andere kappers gebruiken een borstel om de rug te wrijven. Nog andere manieren om de rug te masseren zijn:

Gemiddelde behandelingsduur

Benodigde tijd per methode/salon

Gemiddeld bestede tijd

De gebruikte apparatuur moet in staat zijn een klant snel te bedienen. De apparatuur moet in staat zijn een klant op de juiste wijze te verwerken en te bedienen. De apparatuur moet in staat zijn om de klant goed te verzorgen. Het moet in staat zijn om naalden, nagelriemverzorgingsproducten en wegwerpaankondigingsborden goed te ontsmetten.

Er moet goed opgeleid personeel zijn dat de klant begroet wanneer zij de salon binnenkomt, haar de nodige informatie verschaft die zij nodig heeft om weloverwogen keuzes te maken, en haar naar de juiste afdeling verwijst waar zij haar aankopen kan doen.

Elk personeelslid moet een goede reputatie hebben op het gebied van professionaliteit en betrouwbaarheid. Elk personeelslid moet op de hoogte zijn van de specifieke behoeften en problemen van een klant. De salon moet er altijd voor zorgen dat de apparatuur en de salonbenodigdheden schoon zijn voordat een bezoek aan de klant begint. Elk personeelslid moet de klant informeren over alle apparatuur en salonbenodigdheden die op een later tijdstip vervangen moeten worden.

Naar een professionele salon gaan is een geweldig idee. Het zal uw leven een stuk gemakkelijker maken en bijdragen aan uw fysieke schoonheid. Ga wanneer u wilt ontspannen en vertrek wanneer u een ontspannende behandeling hebt gehad. Elk bezoek moet aangenaam en ontspannend zijn, en u moet er zeker van kunnen zijn dat het werk dat het personeel doet van goede kwaliteit is.

Lees meer:

Kapper IJsselstein

Balayage IJsselstein