gezichtsbehandeling

Europese gezichtsbehandelingen zijn donkerder en diepgaander dan een standaard facelift, en maken gebruik van een verscheidenheid aan producten voor een diepe reiniging en zuurstofbehandeling. Deze gezichtsbehandeling wordt ook wel een “Deep Twist” genoemd. Het is ontworpen om te werken op de “ondergebieden” van het gezicht en de hals. Europese gezichtsbehandelingen zijn populair omdat ze dramatische resultaten bieden.

Hydrafacial is een nieuwere naam voor een gezichtslift. In plaats van een regelmatige diepe draaiing, gebruikt het een snelle luchtlift en zuigtechnologie om de huid op te heffen. De huid wordt omhoog getrokken terwijl de etsende en compressieproducten voor een snelle procedure worden toegepast. De technologie brengt de huid diep in de onderhuidse lagen. Hierdoor kan de oppervlakkige huid worden gelift en strakker worden gemaakt. Er kunnen echter wat blauwe plekken en gevoeligheid optreden onmiddellijk na de procedure.

LED (Licht Therapie) gezichtsbehandelingen zijn een meer geavanceerde vorm van de gezichtsbehandelingen op basis van licht technologie. In plaats van een peeling, jing en andere producten te gebruiken, wordt bij deze gezichtsbehandeling alleen gebruik gemaakt van reflectie om de huid helderder te maken. Specifieke golflengtes zijn getest om de productie van collageen en elastine in de huid te stimuleren. De beste gezichtsbehandelingen voor dit type gezichtsbehandeling zijn wanneer de LED gepaard gaat met een intense massage.

Gezichtsprocedures en -behandelingen kunnen de zichtbaarheid van veroudering sterk verminderen, maar alleen als ze goed worden uitgevoerd. dispersie, genoeg om het gezicht zijn gang te laten gaan, is echt belangrijk bij het geven van een gezichtsbehandeling. Met duizend kleine bewegingen per minuut krijg je betere resultaten. Betere resultaten krijg je als de eerste stap de juiste reiniging van de huid is en hydratatie. De tweede stap is het gebruik van maskers en andere gespecialiseerde producten. De derde stap is het aanbrengen van gespecialiseerde topische crèmes. De vierde stap is het aanbrengen van een rijk serum op de huid. De vijfde stap is het zachtjes masseren van de huid met de vingertoppen gedurende ongeveer 5 minuten. De zesde stap is het verwijderen van de maskers. Als er nog belletjes op de huid achterblijven, kan de technicus die verwijderen met behulp van anciumthioglycolaat, een pH-gebalanceerd exfoliaat.

De laatste stap is het droogdeppen en het aanbrengen van een vochtinbrengende crème of anti-verouderingscrème. U kunt uw gezichtsbehandeling ook aanvullen met een rijke lichaamspeeling. De antiverouderingscrème verwijdert de sporen van dode huidcellen en onzuiverheden die op de huid zijn achtergebleven. Bovendien brengt het de natuurlijke oliën op de huid, die door het gure weer zijn uitgeput, weer aan.

Er zijn ook een paar gezichtsbehandelingen per week waarbij gezichtsmassage wordt gebruikt in plaats van normale gezichtsbehandelingen. Deze worden de “Post Facial Massage Baan” genoemd. Deze treintjes rijden natuurlijk niet echt op het strand, maar het is moeilijk te geloven dat ze ook veel zouden kunnen helpen. Een cliënt ontspant zich met een massage van de nek, de schouders, de dijen en de billen. Het lijkt zo’n kleine behandeling maar het zou haar helpen te ontspannen en klaar te zijn om over een paar uur weer een lading kantoren te hebben.

Schoonheidsspecialisten en salonexperts hopen dat deze recepten u zullen helpen er jonger en mooier uit te zien. Het zal niet meteen werken, maar na een paar maanden zou u enkele stappen in de goede richting kunnen zien. Onthoud dat leeftijd slechts een getal is en hoe beter u voor uzelf zorgt, hoe jonger u eruit zult zien en u zult voelen, ongeacht uw werkelijke leeftijd.

Lees meer:

Schoonheidssalon Amstelveen

Wimperextensions Amstelveen