PMU Rotterdam

Hoe zien wenkbrauw tatoeages eruit? Hier is een visueel hulpmiddel met een wenkbrauwpotlood.

 

Maak de basisvorm van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood. Teken niet te veel op, want dat kan er jeugdig uitzien. Leg het wenkbrauwpotlood in de PMU cabine. Verwijder het wenkbrauwpotlood. Breng een wenkbrauwpotlood aan in dezelfde tint als je wenkbrauwpotlood. Breng het geleidelijk aan zodat het bij de wenkbrauw past. Gebruik een wenkbrauwpenseel om het wenkbrauwpotlood aan te brengen, met korte, lichte streken. Maak het af met een beetje glans om een jeugdige, wijd open blik te creëren.

 

Breng een oogschaduw aan met een oogschaduwkleur als basis. Fixeer de kleur met een matte crème oogschaduw. Breng een oogschaduw aan die lijkt op de kleur van uw oogschaduw op de wenkbrauwboog. Borstel het aan en vervaag het lichtjes. Breng mascara aan met een wimperkruller. Breng mascara aan op de wimpers. Definieer de vorm van uw ogen met een eyeliner. Trek een lijntje zo dicht mogelijk bij de wimperbasis, geleidelijk dikker of donkerder aan de hoeken. Breng een oogschaduw aan op de basis van het wenkbrauwbeen. Fixeer de kleur met een matte crème oogschaduw. Breng een oogschaduw aan die lijkt op de kleur van je oogschaduw op de wenkbrauw. Borstel het aan en vervaag het lichtjes.

Breng mascara aan op de punten van je wimpers met behulp van een wimperkruller. Breng de punt aan door mascara op de wimpers te borstelen. Definieer de vorm van uw ogen met een eyeliner. Trek een lijntje zo dicht mogelijk bij de wimperbasis, geleidelijk dikker of donkerder aan de hoeken. Breng een lichte of neutrale tint aan op de oogleden. Krul het oog en schaduw langs de onderste wimperrand. Breng een donkere of dikke oogschaduw aan op de oogleden en op het wenkbrauwbeen.

Borstel de mascara tot aan de basis van de wimperlijn. Ga vervolgens met een klein, fijn borsteltje, gedoopt in schaduwkleur, over de wimpers. Ga met een klein penseel in schaduwkleur heen en weer tussen de wimpers. Trek een fijn lijntje tussen de wimpers en volg de boog om vlekken te voorkomen. Als u extra oogschaduw moet aanbrengen, gebruik dan een platte kwast om de kleuren te mengen voor een rokerige look. Breng een hoog gepigmenteerde oogschaduw aan en meng het goed.

Is het eigenlijk wel nodig? Als je het aanbrengt met een penseel, poeder of sponsje, zijn één of twee stippen is voldoende.

 

Is er behoefte aan een lijn ? Vroeger werd het als optioneel beschouwd. Sommige lijn zijn nu echter ontworpen om de kleur van de lippen vast te houden en de vorm van de lippen te definiëren. Maar als u besluit een lijn te gebruiken, breng deze dan alleen aan op het buitenste derde deel van de lippen om een clownsmake-up look te voorkomen. Wanneer je lijn aanbrengt, zorg er dan voor dat je de natuurlijke omtrek van je lippen volgt, anders ziet het er scheef uit. Als je langs de buitenlijn van de lip trekt in plaats van langs de hele lip, maak je de lip dikker. Trek vanuit het midden van de lip een lijn naar elke rand, dikker in het midden, dan naar buiten in de richting van de mondhoek.

Hoe dik moet de lijn zijn? Iemand met dunne lippen kan het beste lijn nemen die alleen potlood is, en niet crèmig. Lippen zijn in het midden voller.

Lees meer:
Microblading Rotterdam 
Permanente make up wenkbrauwen