Kapper Delft

Tegenwoordig gebruikt een barbier veel vaker een elektrisch scheerapparaat, omdat dat handig in het gebruik is en overal kan worden gebruikt, niet alleen in de badkamer. Barbiers hebben echter de neiging zich te concentreren op het knippen van haar in plaats van op het scheren. De stylist in de kapperszaak is meestal onhandig, en heeft geen faciliteiten om zijn of haar handen te wassen in de kapperszaak. Als de stylist zijn of haar handen niet wast, loopt hij of zij het risico besmet te raken met bacteriën van het gereedschap en de apparatuur, of van de klanten zelf. Op korte termijn lijkt dit misschien niet zo erg voor de kapper, maar stel je eens voor hoeveel tijd en geld een klant in de kapperszaak moet doorbrengen, wachtend tot zijn haar geknipt is, voordat hij naar huis kan.

Sommige kapperszaken hebben wegwerpstoelen die de stylist kan gebruiken, en soms zijn er ook was- of kleedruimtes die de klanten kunnen gebruiken. De zaak ziet er schoon uit, en de kapper heeft alles wat hij of zij nodig heeft om het haar te knippen, inclusief borstels en kammen voor het knipproces. De wachtruimte moet netjes zijn, met ten minste een wasbord en een spiegel die de klanten kunnen gebruiken. Er moeten stoelen zijn waar de stylist zich aan vast kan houden tijdens het knippen.

Houd het personeel op een professioneel niveau. Wanneer de kapper de prijzen vergelijkt met de kapper die hij gebruikt, zal hij meestal de lagere prijs noemen, ook al is die misschien niet in een betaalbaar bereik. De stylist zal ook een eerlijk loon krijgen voor zijn tijd. In plaats van in de kapperszaak te slapen, zal de stylist daar slapen, en zal zijn eigen slaapfaciliteiten ter beschikking hebben. Soms zal de stylist het haar van andere klanten beheren, afhankelijk van hun ervaring.

Het schoonhouden van de salon is ook belangrijk. Alle werktuigen die de stylist gebruikt moeten dagelijks gedesinfecteerd worden, evenals tegengif voor producten die ruiken. Elke stylist moet zijn handen wassen aan het eind van elke dag. Sommige klanten kunnen huidreacties hebben op de chemicaliën, of kunnen irritaties krijgen tijdens het proces. Andere klanten kunnen de prijs van shampoo duur vinden. Terwijl de stylist moet worden betaald voor hun tijd, en al het geld is de moeite waard om het goed gedaan, ze moeten niet worden verwacht om een buitensporige vergoeding te betalen alleen voor de oorzaak van de diensten.

Als de salon begint te groeien, is het altijd een goed idee om een plek te zoeken waar klanten gemakkelijk kunnen worden afgezet. Het zal ook nuttig zijn om het schema van de stylist te kennen, zodat er genoeg werk voor hen te doen is. Het is het beste om te adverteren de uren van de winkel, en erachter te komen of ze zullen werken at all. Daarom moet de stylist een vast schema hebben dat bekend is bij potentiële klanten.

Een kapsel laten knippen is een taak die door een professionele stylist moet worden uitgevoerd. Werken zonder rekening te houden met het schema van de klant of de beschikbaarheid van de plaats kan de kwaliteit van de knipbeurt beïnvloeden. Een knipbeurt die op een halve dag wordt gedaan, is misschien niet geschikt voor de klant, terwijl een knipbeurt die op een dagelijkse basis wordt gedaan altijd volledig zal worden afgewerkt, ongeacht het tijdstip van de dag.

Het ontwerpen van een salon is vergelijkbaar met het maken van een schilderij, het oorspronkelijke idee moet worden uitgewerkt en gepland voordat men begint. Het doel is om alles op zijn plaats te hebben, en een klant klaar om geknipt te worden. Dit kan ook de kleding en persoonlijke bezittingen van de klant omvatten. De cliënt wil misschien een speciaal ontworpen hemd of jasje, een vijl en een kanaalknipschaar. Een cliënt wil misschien zelfs zijn of haar favoriete CD of muziek meebrengen.

De styliste moet plezier hebben in haar werk, en moet daarom ontspannen zijn. Een rustig muziekje om van het proces te genieten is aan te bevelen. Het moet niet oncomfortabel zijn, maar comfortabel. Tijdens het knippen moet ze haar aandacht erbij houden. Nadat een styliste klaar is met knippen, moet ze verder gaan met een ander project. Andere klanten en het personeel moeten haar uitzwaaien, en de klant aanmoedigen om voor zichzelf te zorgen.

Nagels

Acrylnagels zijn de moeilijkste nagels om zelf te doen, en er komt heel wat kennis van scheikunde bij kijken. Zorgvuldigheid en een goed beoordelingsvermogen zullen je de beste resultaten geven. Voor het aanbrengen van twee vingernagels, moet je de bestaande nagel verwijderen, en een nieuwe nageltip erop lijmen. Het kan erg lastig zijn om dit te doen, dus misschien wil je jezelf wat tijd geven om het goed te doen. Weten waar je het lijmpistool moet plaatsen is ook belangrijk, en je moet er rekening mee houden waar je het pistool gaat plaatsen om te voorkomen dat je een ongeluk krijgt.

Nagel kunst

Nail art is erg populair, en is een geweldige kans om te experimenteren met unieke looks. Omdat je voor nail art moet lakken, kun je gemakkelijk iets kunstzinnigs maken met basiskleuren. Met basiskleuren kun je gemakkelijk een kleinere versie van een French manicure of keramisch design maken.