Microdermabrasie Den Haag

U vraagt zich misschien af, wat is microdermabrasie? Het is een niet-invasieve huidverzorgingsprocedure waarbij de bovenste lagen van de huid worden geëxfolieerd en verwijderd. Met deze behandeling kunt u uw huid revitaliseren en nieuwe energie geven. Verwijdering van dode huid cellen helpt rimpels en fijne lijntjes te verwijderen. Deze procedures zullen helpen om uw gezicht te re-energiseren en u een jeugdige blik te geven.

Naarmate we ouder worden, krijgt onze huid fijne lijntjes en rimpels. Deze huidverzorgingsprocedures helpen om deze ongewenste lijntjes te elimineren. Veel jongeren en mannen en vrouwen van middelbare leeftijd vinden deze procedures de meest effectieve manier om fijne lijntjes en rimpels weg te werken.

Naast fijne lijntjes en rimpels, oppervlakkige acnelittekens en ouderdomsvlekken, sproeten en ongelijkmatige huidpigmentatie, kan ons gezicht tekenen vertonen van littekens als gevolg van ongevallen, operaties of injecties. Fijne lijntjes en rimpels worden ook veroorzaakt door een gebrek aan voeding, veroudering en herhaalde gezichtsuitdrukkingen.

Procedures om deze onvolkomenheden weg te werken kunnen duur zijn, afhankelijk van waar je woont in de stad bij een professionele dermatoloog, terwijl het in andere gebieden naar verhouding goedkoper kan zijn.

Dit gemak voor mensen die voor het eerst een behandeling ondergaan en voor lage prijzen is een groot voordeel. Er is echter altijd het nadeel dat procedures niet gegarandeerd het exacte probleem verhelpen. Met andere woorden, microdermabrasie is veel minder effectief bij kinderen, mannen en vrouwen met een donkere huidskleur vanwege de lichtgevoeligheid van de gezichtshuid.

Anderzijds is microdermabrasie uiterst doeltreffend op de Aziatische en zwarte huid. Het wordt ook vaak gebruikt om ongelijkmatige pigmentatie te verwijderen en de uiterlijke tekenen van veroudering te verminderen.

Bij microdermabrasie wordt gebruik gemaakt van een penachtig instrument dat fijne kristallen uitstraalt om de droge huid af te breken en de onvolkomenheden weg te werken. Microdermabrasie is beperkt tot gezichtsbehandelingen, maar is doeltreffend bij het verkleinen van grove poriën en ouderdomsrimpels en is ook nuttig bij de behandeling van een ongelijkmatige huidskleur.

De agressiviteit van microdermabrasie is ook beperkt. In het algemeen is het beperkt tot het gezicht vanwege de kwetsbaarheid van de huid op de rest van het lichaam. Microdermabrasie kan het huidoppervlak beschadigen, wat pijn veroorzaakt. Omdat voor een diepere microdermabrasie een arts nodig is, is het over het algemeen duurder dan andere hulpmiddelen voor thuisgebruik. Sommige microdermabrasieprocedures moeten ook speciale massagetechnieken omvatten om doeltreffend te zijn, met inbegrip van druk om de kristallen in te spuiten voor een meer gecontroleerde exfoliatie.

Microdermabrasie is echter een betrekkelijk nieuwe procedure, ook in de professionele cosmetische industrie. De eerste succesvolle poging tot microdermabrasie vond plaats met UV-stralen in Italië in de jaren 1950. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) keurde dermabrasie voor de behandeling van licht invasieve rimpels inentionalcy goed in 2002. En toen werden microdermabrasiebehandelingen in 2008 goedgekeurd voor de behandeling van rimpels.

Microdermabrasie wordt gebruikt voor de behandeling van gewone rimpels, fijne lijntjes, acnelittekens, ongelijkmatige pigmentatie en littekenvorming. Imperfecties die verband houden met de huidaandoeningen zoals acne scaringalin enangio-oedeem. Deze behandeling duurt meestal ongeveer 60 minuten om uit te voeren.

Wat microdermabrasie doet is het verminderen van de productie van collageen in de oppervlakkige lagen van de huid die leidt tot een meer gladde en contouren huid met een gezonde een roze gloed. Het exfolieert het dode en droge weefsel en een nieuwe huidlaag vervangt het. Nochtans, worden verscheidene zittingen gewoonlijk vereist om de gewenste resultaten te bereiken.

Een ander voordeel van microdermabrasie is dat het de aanmaak van collageen stimuleert. Dit helpt bij het verminderen van bestandslijnen, rimpels en kraaienpootjes. Dit proces is ook goed voor hyperpigmentatie en een ongelijkmatige huidskleur. Microdermabrasie versnelt het genezingsproces van kleine schaafwonden, vermindert de effecten van littekenvorming en voorkomt acne.

Microdermabrasie behandelingsprocedures zijn veilig en meestal een verkwikkende en verfrissende ervaring. Er is altijd een beetje pijn bij de behandelingsprocedure betrokken, maar u kunt gerust zeggen terwijl u wacht tot uw behandeling begint. En u kunt daadwerkelijk ervaren hoe de onzuiverheden, dode en droge delen van de huid worden gereinigd. Er kan ook een hydraterend gezichtsmasker worden aangebracht, waarvan is bewezen dat het heilzaam is bij de behandeling van acne. Na de reiniging wordt de huid met een verzachtend rimpelmasker geïnjecteerd met botanische extracten en vitaminen. En tot slot, de halve ton, Reden waarom microdermabrasie zo populair wordt onder beroemdheden en fotomodellen is dat het een zeer snelle procedure is die nauwelijks tijd in beslag neemt.

Lees meer:
Bindweefselmassage Den Haag
Anti aging behandeling