Kapper Leiderdorp

De nieuwste en grootste trend in het kappersvak is een “specifieke plaats” en ons team van haarontwerpers, kleurspecialisten, therapeuten en cosmetologen streven er allemaal naar om ervoor te zorgen dat hun klanten met een precies goed gevoel vertrekken. Sommigen van ons zijn gezegend met een grote familie en kunnen een één op één schema hebben, maar voor anderen is onze tijd heel erg beschikbaar. We streven er allemaal naar om onze klanten een plezierige ervaring te bezorgen en verwachten in ruil daarvoor een hoog niveau van dienstverlening van hen.

Iedereen is anders. Sommige klanten zijn kieskeurig, anderen ontspannen en niet al te veel mensen hebben een favoriete tv-show. De meeste mensen hebben hun favoriete beroemdheid of fotomodel. Wij krijgen onze klanten op afspraak niet op prijs. daarom zoeken wij bij het aannemen van een nieuwe medewerker iemand die  stiekem in hun favoriete TV show meespeelt en het beter zal doen dan de gewone haarontwerper? Kleuren is iets dat aandacht nodig heeft. Iedereen ziet er geweldig uit met een goede kleur. Je kunt een prachtige haarkleur krijgen of een kleur die je de keel uit hangt. Wat u niet weet is dat sommige kleuren niet goed werken met uw hoofdstructuur en gezichtsvorm. Blondines, brunettes en roodharige zijn een beetje lastig. Een goede kleur zal de look opfleuren en zelfs een beetje kleur toevoegen aan je anders saaie haar. Roodharige bijvoorbeeld, hebben meestal groene ogen en een lichte huid. Een kleur als groen of paars zal prachtig staan. Het zal haar look opfleuren en het groen in haar ogen naar voren brengen.

De blondines zullen het beter doen met kleuren zoals lichtere bruintinten voor de roodharigen en donkerdere tinten voor alle anderen. De bruintinten bijvoorbeeld, zullen het heel goed doen bij de brunettes. Een mooie bruine kleur zal haar een sexy uitstraling geven, zonder dat ze er te ouder uitziet. De brunettes, evenals de blondines, vallen in de warme categorie. Goud, koper en honingraat zullen haar gouden ondertonen geven. Als je een tegenovergestelde of warmere huidskleur hebt, kun je hiermee werken door te gaan voor goudbruin, diep rood, of auburns. Vergeet niet om de oogschaduw bij haar haarkleur te laten passen. Dit kan je ook een verleidelijke look geven.

Veel deskundigen geloven dat de juiste haarkleur iemand aantrekkelijk kan maken. Studies hebben aangetoond dat brunettes met goudbruine ogen aantrekkelijk worden gevonden door zowel mannen als vrouwen. Dit werd vastgesteld omdat de haarkleur van een persoon kan helpen bepalen hoe goed ze eruit zien, of ze warm of koel zijn. De haarkleur van een persoon wordt meestal het best geassocieerd met de kleur van de ogen. Als uw ogen bruin of zwart zijn, dan zal uw haarkleur bruin of zwart zijn. Als je ogen donkerbruin of zwart zijn, dan moet je je haar kleuren met een kleur die een tint lichter is dan de kleur waarmee je geboren bent. De perfecte kleur is er een die bij uw teint past. Als je donker haar en een lichte huid hebt, moet je voor donkere tinten gaan. Als uw huid midden bruin of lichtbruin is, kunt u voor lichtere tinten gaan. Zelfs als je de tegenovergestelde huidskleur hebt, kun je nog steeds genieten van haarkleuring. Als je extreem blond haar hebt, kun je het opfleuren met asblond of platina. Als je haar midden ruin of donkerbruin is, kun je voor donkerdere tinten gaan. Als je je haar niet wilt veranderen van kleur of coupe, realiseer je dan dat een donkerder tint, dichter bij je natuurlijke kleur, je er ouder uit kan laten zien. Er is niets mis mee om er een beetje ouder uit te willen zien, vooral als je eind dertig of begin veertig bent. Als u graag de perfecte kleur voor u wilt ontdekken of als u graag een beetje meer kleur wilt.

Lees meer

Kapsalon

Kapster